Zonguldak Valisi Hacıbektaşoğlu Görev Başındaki Personelin Yeni Yılını Kutladı

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Orhan Kaş, yeni yıl öncesi sevgi evlerinde kalan çocuklar ile huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Daha sonra kent merkezindeki Gökgöl polis uygulama noktasını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, burada polis ve jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Orhan Kaş yeni yıl öncesi sevgi evlerinde kalan çocuklar ile huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Daha sonra kent merkezindeki Gökgöl polis uygulama noktasını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, burada polis ve jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Uygulama noktasında kontrol amaçlı durdurulan araçtaki sürücü ve vatandaşlarla sohbet eden Hacıbektaşoğlu, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı, vatandaşlara çikolata ikram etti.

Hacıbektaşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yıl dileğinde bulundu.

2023 yılının zor geçtiğini belirten Hacıbektaşoğlu, "Deprem, sel ve birçok afetle karşı karşıya kaldık. Ülkemize karşı sınırlarımızda ortaya çıkan krizler, savaşlar... Birçok krizin ortasındayız ama Allah'a şükür bunca olana rağmen milletimiz, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün devletimiz, kurumlarımız, büyük milletimiz dimdik ayaktayız. Çok güçlüyüz. Allah'ın izniyle 2024 yılında çok daha güçlü olacağız." dedi.

Hacıbektaşoğlu, bütün dünyanın gözü önünde Filistin'de, Gazze'de insanlık dramın yaşandığını anlatarak, "Bu zulüm devam etmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımız, Türk milleti buna müsaade etmeyecektir. Zulme hiçbir zaman müsaade etmedik. Bu özgüven milletimizin her bir ferdinde vardır. Zulme uğrayanlara bu millet, bu devlet kapısını açmıştır. Bugün de aynı noktadadır. Bu duruş, bu zulmü engelleyecektir." diye konuştu.

Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, daha sonra beraberindekilerle 112 Çağrı Merkezi çalışanlarıyla buluştu ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde hasta ziyareti gerçekleştirdi.

Osman Hacıbektaşoğlu Emniyet Müdürü Sinan Ergen Jandarma Albay Orhan Kaş