Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ferhat Tüysüz Öğrencilere Saldırı Olayıyla İlgili Konuştu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yaşadıkları dolmuş sıkıntısı sebebiyle kiraladıkları özel servisin Sürmene dolmuş esnafı tarafından önü kesilmiş, çıkan tartışmada öğrenciler ve özel servisin şoförü darp edilmişti. Konuyla ilgili olarak Karadeniz Havadis'e açıklama yapan Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ferhat Tüysüz konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yaşadıkları dolmuş sıkıntısı sebebiyle kiraladıkları özel servisin Sürmene dolmuş esnafı tarafından önü kesilmiş, çıkan tartışmada öğrenciler ve özel servisin şoförü darp edilmişti.

Konuyla ilgili olarak Karadeniz Havadis’e açıklama yapan Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ferhat Tüysüz konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Başkan Tüysğz Sosyal Medyada Trabzon’la İlgili Paylaşımlara Tepki Gösterdi

Konunun sosyal paylaşım sitesi X’te gündem olmasının ardından darp edilen öğrencilerle telefonda görüştüğünü belirten Tüysüz “Olayı sadece onlardan dinledim, şoförler cemiyetini aradım ulaşamadım. Onlarla da görüşeceğiz. Sosyal medyada bu olay üzerinden Trabzon’u vurmaya çalışanlar var. Arapzon, teröristler, vatan hainleri gibi söylemler var. En ufak olayda bunu fırsata çevirmek isteyenler var. Biz şunu söylüyoruz. Trabzonlular Milliyetçiliklerinin sadakalarını verse Türkiye Cumhuriyeti’ndeki vatandaşlara bir ömür yeter. Bizim Milliyetçiliğimizi kimse sorgulayamaz hiç kimsenin yargılamak haddine değil.” İfadelerini kullandı.

"Şehrimiz Adına Öğrencilerimizden Özür Diledim"

Olayın duyulmasının ardından olayda darp edilen öğrencilerle görüştüğünü belirten Tüysüz, “Olayın duyulmasının ardından oradaki öğrenci kardeşlerimizle görüştüm. Şehrimiz adına kendilerinden özür diledim. Bize yakışmayan bir durum. 3-5 kişinin yaptığı bir olayı da tüm şehre mal etmek hiç kimsenin haddine değildir.” Şeklinde konuştu.

Zafer Partisi Trabzon Ferhat Tüysüz Sürmene Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Karadeniz Teknik Üniversitesi