Zafer Partisi Trabzon 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü Kutladı

Zafer Partisi Trabzon İl Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Trabzon Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda basın açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Trabzon İl Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Trabzon Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda basın açıklaması yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Zafer Partisi Trabzon İl Teşkilatı adına basın açıklamasını Sinem Demirgöz yaptı. Demirgöz açıklamasında “Milletimiz tarihi boyunca sayısız var olma mücadelesi vermiştir. Varlığını her defasında ağır bedeller ödemiş olsa da korumasını bilmiştir. Türk milletinin birliğinin beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün her daim savunucusu olan bizler her daim savunamaya da devam edeceğiz.

Türk milliyetçileri yaşadıkları zaman diliminde, bulundukları her ortamda baskıya, zulme ve haksızlığa karşı gelmiş, millet olmanın şuuruyla hareket etmiş ve milletin sesi olmuştur. Sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkmış ve bu değerleri yaşatmayı kendine görev bilmiştir.

3 Mayıs’ta ortaya konan milli duyarlılık ile Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve bölünmez bütünlüğünü devam ettireceğiz. Milli menfaatlerinin ön planda tutulmasında, millet ve vatan değerlerinin korunmasında geçmişte ne yapılmışsa gelecekte ve şu anda yapmaya hazırız.

Türk milliyetçiliği davasının kurucuları ve yılmaz savaşçıları olan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Hüseyin Nihal Atsız olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün Türk milliyetçilerini rahmetle anıyoruz.

Türk milletinin çıkarlarını ve menfaatlerini her yerde ve her zaman kanımızın son damlasına kadar Enver Paşa gibi, Talat Paşa gibi, Celal Paşa gibi, Kürşat gibi, Atsız gibi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi savunacağımıza söz veriyoruz.

Yeryüzündeki tüm soydaşlarımızın 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü kutluyor, Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin, Ne mutlu Türk’üm diyene diyerek sözlerimi sonlandırıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi Trabzon 3 Mayıs Türkçülük Günü Sinem Demirgöz