Zafer Partisi Gençlik Kolları'ndan Trabzon Halkına Teşekkür

Zafer Partisi Partisi Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Celalcan Kurnaz yaptığı basın açıklamasıyla Zafer Partisi ve Sinan Oğan adına Trabzon halkına teşekkür etti.

Kurnaz yağtığı açıklamada "Zafer Partisi Trabzon Gençlik Kolları olarak ilk günden bu güne kadar elinden gelenin fazlasını yapan, gece gündüz çalışmalara katılan tüm parti ve Trabzon teşkilatı gençlerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Seçim çalışmalarını sorunsuz, gayretli ve başarılı şekilde tamamlayan Zafer Partisi Trabzon Gençlik Kolları oydan daha değerli olan Trabzon ve tüm Türk halkının sevgisini kazanmış Sinan Oğan’ı bütün imkânsızlıklara ve kısıtlı süreye rağmen seçimin en kilit adayı konumuna taşımıştır. Ata İttifakı ve Sinan Oğan’a destek olan tüm halkımıza cani gönülden teşekkür ederiz.

Seçime günler kala yapılan çirkin algılara rağmen sandıktan Sinan Oğan’a güven oyu çıkmıştır. Seçim sonrasında da devam eden; tek derdi Türk vatandaşlarının menfaatlerii huzuru olan Zafer Partisi ve Sinan Oğan’a yapılan çirkin algıyı kınıyoruz. Zafer Partisi Atatürk değerlerine önde tutan, ülkenin bulunduğu mevcut kötü gidişata akılcı çözümlerle yaklaşan, âdete beka sorunu olan siyasi partilerin görmediği kaçak sığınmacı ve mülteci sorununu ülke gündemine getirerek kalıcı çözümler üreten önceliği ülke güvenliği ve halkın huzuru olan bunun içinde tüm ambargolara ve kısıtlamalara imkanlara rağmen mücadele veren bir partidir. İl teşkilatlanmamız kurulduğu günden itibaren elinden geleni yapmıştır bundan sonrada daha da güçlenerek yapmaya devam edecektir.

Halk iradesi cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci tura taşımıştır. Neredeyse göremezden gelinmek istenen Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerin oylarının belirleyeceği cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin milletimize hayırlı olmasını dileriz. Kazanan Türk halkı olacaktır. Tüm çalışma arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi Trabzon Celalcan Kurnaz