Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı'ndan Sert Açıklama "Nezaket Herkese Nasip Olmaz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın Of ziyaretinin yankıları sürüyor.  Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafında Dr. Fatih Erbakan'ın Of ziyareti sırasında yaşandığı iddia edilen bazı olumsuzluklar yapılan yazılı açıklamayla dile getirildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın Of ziyaretinin yankıları sürüyor.  Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafında Dr. Fatih Erbakan'ın Of ziyareti sırasında yaşandığı iddia edilen bazı olumsuzluklar yapılan yazılı açıklamayla dile getirildi.

Yapılan yazılı açıklamada Erbakan'ın stand ziyareti ve Of halkına hitap ettiği sırada belediye hoparlörlerinden yapılan cenaze anonslarıyla halkın dikkatinin dağıtılmak istendiği, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın sesinin bastırılmaya çalışıldığı iddia edildi. Yapılan açıklamada "Miting alanı çevresinde aleni bir şekilde yapılan motivasyon bozucu üslup ve tavırlar bu aziz milletin gözünden kaçmamıştır. Bugün yaşadığımız mitingde değerli zamanını bize ayıran ve çeşitli nedenlerle miting alanından ayrılmak zorunda kalan gönültaşlarımıza ve mitingimize katılamayan tüm seçmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yapılan basın açıklaması şu şekilde:

"Bugün siyasi partiler tarafından genel başkanımıza ve vatandaşlarımıza karşı yapılan saygısızlıkları unutmayacağız!

Bugün İlçemiz Of’ta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ağırlamanın onurunu yaşadık. Stand ziyareti ve halk selamlaması saati olarak belirlediğimiz 15.00’de Genel Başkanın yoğun programı arasında sıkışmış diğer programlardaki aşırı ilgiye Of Perşembe pazarı trafik yoğunluğu da eklenince bir saat gecikmeyle olsa da bizi alanda bekleyen gönüldaşlarımızdan bir özür borcumuz var. Gönül isterdi ki ilçemizin mevcut belediye başkanı ilçemize gelen bir partinin gelen başkanını centilmence bir hoş geldin karşılaması yapabilseydi. Genel başkanla planlanan alana gelirken cami ara sokağında bir kamyonun trafiği aksatan hareketleri sonucu yaşadığımız problemlere Of tarihinde eşine hiç rastlanılmamış bir şekilde Saat 16.30 da genel başkan alanda konuşurken belediye hoparlöründen defalarca yayımlanan cenaze ilanları alandaki ilgiyi azaltmak ve sesi bastırmak için tasrlanmış kurgu çirkinlikler kabul edilemez. Siyasetin ahlakı, edebi, şekli ve ritmi vardır. Miting alanı çevresinde aleni bir şekilde yapılan motivasyon bozucu üslup ve tavırlar bu aziz milletin gözünden kaçmamıştır. Bugün yaşadığımız mitingde değerli zamanını bize ayıran ve çeşitli nedenlerle miting alanından ayrılmak zorunda kalan gönültaşlarımıza ve mitingimize katılamayan tüm seçmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 31 Martta yaşayacağımızın seçimi uluhiyetle, suluhiyetle tamamlayarak hayırlara vesile olacak bir seçim temennisi ile içtenlikle gönülden selamlarımızı sunuyoruz."

 

Yeniden Refah Partisi Dr. Fatih Erbakan Of