Vatan Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Ali Bayraktar Seçmenlere Seslendi

Vatan Partisi Trabzon milletvekili adayı Ali Bayraktar'dan vatandaşlara çağrı.

Vatan Partisi Trabzon milletvekili adayı Ali Bayraktar dan vatandaşlara seslendi Bayraktar yazılı olarak yaptığı açıklamasında;
"Demokrasi dedikleri bu sistemde, Amerika ve Avrupa ile işbirliği yapanların boş laflarına kandın, yalanlarına umut bağladın,çıkarcılara oy verdin.
Üreticiyi kambur ilan edenleri, havadan para kazananları, Amerika'ya selâm çakanları iktidar yaptın. Bunca yıldır oy verdiklerin sana ne verdi?
O parti gitti, bu parti geldii ama devran değişmedi.

Altta Kalan sen oldun. Alın terini küresel tefecilere, dolar ve borsa vurguncularına tarikat rantçılarına kaptırdın. Çalıştın çabaladın, yabancı bankalara servet yığanların zenginliğine zenginlik kattın. Sana gelince borç batağındasn...

Devlet borçlu, millet borçlu. Sistemin efendileri,yabancı bankalara 500 milyar dolar kaçırdı, Türkiye'yi ise 500 milyar dolar borca batırdı.Üreticiyi ezen sistemin artık boyaları dökülüyor. Ekonomi zorda, güvenliğimiz tehdit altında. Zorluklar önümüzde dağ gibi yığılmış. Böyle gitmez. Sistemin sonuna geldik. Çıkış yolu arıyoruz.

Aziz Türk milleti. Vatan Partisi olarak, size 1980 den bu yana borç batağina sürüklendiğimizi anlattık. 1960 lardan beri NATO'yu ve FETÖ'yü anlattık.
PKK'nın arkasında Amerika olduğunu anlattık. Yalnız anlatmakla kalmadık. Avrupa insan hakları mahkemesi'nden üç ayrı karar aldık. Ermeni Soykırımı yalanını bitirdik. Devletin yapamadığını başardık.

Silivri duvarını yıktık, Türk ordusunu hapisten çıkardık. 15-16 Temmuz NATO-FETÖ Darbesinin basttırılmasında tarihî görev yaptık.

Değerli vatandaşlarım, kul dara duşmeyince Hızır yetişmez imiş.
İşte yetiştik. Sana "Üretim Devrimi" programını sunuyoruz.
Bağımsızlığımız ve güvenliğimiz için, komşularımızla, Türk devletleriyle ve Asya devletleriyle dostluk geliştirdik.

Senin için parti kurduk. Feleğin çemberinden geçtik. Tecrübelisi ve genciyle Türkiye'nin en sağlam ve uzak görüşlü kadrosunu yetiştirdik. Gençlerimizle Türkiye'nin 40 yıllık geleceğini sigortaladık.

Kadınlarımızla aile ocağını ve Türkiye'nin çağdaşlığını güvenceye aldık.Bencillik ve çıkar peşinde koşmadık. Millet ve devlet davasına emek verdik, baş koyduk. Namık Kemal lerin,

Talat paşa larin ve Mustafa Kemal lerin devrimci önderliğinde gelişen iki yüzyıllık hürriyet ve insanca yaşama hedefine kilitlendik. Yedi ateşten geçerek bugünlere geldik.Devlet için, millet için göreve hazırız.

Büyük Türk milleti!
Sistemin partileri çözümsüzdür
Aralarındaki kavga çıkar kavgasıdır. Hepsi Atlantik sistemiyle birlikte yıkılışa gidiyor.
14 Mayıs sonrasına bakalım.
Yedili masa da çıkmazda, Cumhur İttifakı da çIkmazda. 14 Mayıs büyük çözümün kuvvetini biriktirme günüdür. Onun için sizden yetki istiyoruz.
Vatan Partisi'nin mecliste olması; üreticilerin milli hükümetinin yolunu açacaktIr.
Her oy altın değerindedir.
Güçlü devlet ve üreten millet için Vatan Partisi'ne oy ver
Sevgi ve saygılarımla." ifadelerini kullandı
 

Vatan Partisi Ali Bayraktar Trabzon