Vatan Partisi Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

3 gün sürecek Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı, Ankara Arena Spor salonunda başladı. Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı adayını da açıkladı.

Vatan Partisi'nin  11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı, Türkiye'nin dört bir tarafından üretici çiftçi ve vatansaeverleri bir araya getirdi. Kurultay Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'nın konuşmasıyla başladı. Bursalı, yaptığı açılış konuşmasında "Buradan tüm Türkiye'ye sesleniyoruz, bu bir iktidar yürüyüşüdür. Bu salona gelen ve kalbi bu salonla çarpan herkes yarının iktidar sahipleri olacaktır! Bu bir iktidar yürüyüşüdür." ifadelerini kullandı.

Kurultay şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı Başkanlık Divanı seçimleri yapıldı. Önerilen isimleri, Genel Sekreter Özgür Bursalı delegelere okudu. Divan üyeleri oy birliğiyle seçildi. Divan Başkanlığı'na Ethem Sancak seçildi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI DOĞU PERİNÇEK

3 gün sürecek Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı, Ankara Arena Spor salonunda başladı. Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı adayını da açıkladı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildi.

"DOĞUDAN GELDİK, DOĞU'YU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan öncülüğünde doğudan yola çıkan vatandaşlar kurultay salonuna ulaştı. basın mensuplarına konuşan Tanhan, "Doğudan geldik, Doğu'yu cumhurbaşkanı yapacağız" dedi. Kurultaya ayrıca evlatlarını PKK’nın elinden kurtarmak için nöbeti tutan Diyarbakır Anneleri de katıldı.Diyarbakır Anneleri'nin fotoğrafını paylaşan Vatan Partisi, "İnsanlarımızı PKK'nın pençesinde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyacağız, HDP'yi kapatacağız." ifadelerini kullandı.

 

Doğu Perinçek Vatan Partisi Cumhurbaşkanı kurultay cumhurbaşkanı adayı 2023 seçim