Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim Olmalı (SOKAK RÖPORTAJI)

Trabzonspor'da son günlerde hareketlilik yaşanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yönetim kurulu toplantısı sonrası seçimli olağanüstü genel kurul kararı alması ve istifa etmesinin yankıları sürüyor.

Gelişmeler Ahmet Ağaoğlu’nun istifasıyla son bulmadı. Alınan olağanüstü seçimli genel kurul kararı ardından Asbaşkan Ertuğrul Doğan Trabzonspor başkanlığına adaylığını açıkladı. Ahmet Ağaoğlu istifa sonrası başkanlığa yeniden aday olmayı düşünmese de taraftarın ve camianın baskıları sonucu aday olmaya karar verdiğini açıklamıştı.

Abdullah Avcı İstifa Etti

Başkanlık yarışında bu gelişmeler yaşanırken bir istifa haberi de teknik kadrodan geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yeni göreve gelecek yönetimin önünü açmak adına istifa ederek Trabzon’dan ayrıldı.

Trabzonspor taraftarı ise gelişmeleri dikkatle takip ediyor. Mikrofon uzattığımız taraftarların büyük bölümü Ahmet Ağaoğlu’na haksızlık edildiğini belirtirken Ahmet Ağaoğlu’nun yeniden başkan olması gerektiğini vurguladı.

Sergen Yalçın İlk Sırada

Teknik direktörlük konusunda İstanbul ve Trabzon basınında Sergen Yalçın ve İlhan Palut isimleri ön plana çıkarılıyor.

“Teknik direktör kim olmalı?” sorusuna Trabzonspor taraftarının gene cevabı Sergen Yalçın olurken; telaffuz edilen Sergen Yalçın ve İlhan Palut isimlerinin Trabzonspor’da başarılı olmayacağını düşünenler de var.

Ünal Karaman Geri Dönmeli

Bir taraftar ise teknik direktör kim olmalı sorusuna Ünal Karaman cevabını verecek “Aslında şampiyon takımın altyapısını oluşturdu ve kötü bir şekilde ayrıldı. Geri gelirse başarılı olacaktır. Yabancı isimlere 30 milyon vermek yerine öze dönüşten söz edeceksek Ünal Karaman olmalı” cevabını verdi.

Trabzonspor Abdullah Avcı Ertuğrul Doğan Ahmet Ağaoğlu Sergen Yalçın İlhan Palut