Trabzonspor Taraftar Dernekleri ve Gruplarından Beşiktaş Maçı Öncesi Yönetim ve Takıma Destek Çağrısı

Trabzonspor Taraftar Grubu Dernekleri ve Taraftar Grupları Beşiktaş maçı öncesinde düzenledikleri ortak basın toplantısında Trabzonspor yönetimine ve takıma destek çağrısı yaptı.

Trabzonspor Taraftar Grubu Dernekleri ve Taraftar Grupları Beşiktaş maçı öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenledikleri ortak basın toplantısında Trabzonspor yönetimine ve takıma destek çağrısı yaptı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya gelen dernek ve gruplar adına basın açıklaması yapan Rota Akçaabatlılar Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu, Trabzonspor'a destek verirken süreç içerisinde en önemli şeyin sabırlı olunması gerektiğini anlattı.

Açıklamada; 

"Değerli basın mensubu arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz. Beşiktaş maçı öncesi sizlerle buluşarak taraftar gruplarının ortaklaşa hareket ettiği bu dönemde sizlere ve camiamıza açıklama yapmak istedik.

Öncelikle başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna olan desteğimiz karşısında birçok ithamla karşılaştık. Bizler Trabzonsporumuza destek verirken süreç içerisinde en önemli şeyin sabırlı olunması gerektiğini en iyi bilen kişilerdeniz. Transferler öncesi ve sonrasında başkanımızın, aynı zamanda ekibinin her zaman yanındayız. Camiamızı da bu doğrultuda koşulsuz şartsız desteğe davet ediyoruz. Beşiktaş maçı bu sürecin başlangıcı olsun ve hep birlikte takımımıza destek verelim.

Yine bir Beşiktaş maçı ve kaptanımız Uğurcan çakır fazlasıyla gündemde. Biz her zaman olduğu gibi bugünde yarında kaptanımızın yanındayız.

Yönetimimizin yapmış olduğu transferler ile Beşiktaş maçından galip ayrılarak zirveye doğru adım adım gitmek istiyoruz Takımımıza ve hocamıza inancımız tam. Taraftara düşen görev stadı doldurmak ve 90 dakika takımımıza güç vermektir.

Tüm tirübünleri kuzey güney ve batıyı maç izleyicisi olmayı bırakıp; taraftar olarak 90 dk bizimle beraber ayakta takıma destek vermeye davet ediyoruz. Takımımızın tam desteğe ihtiyacı olduğu bu günlerde fırsatçı sosyal medya düşmanlarına. Hiçbir platformda izin vermeyelim .Takımımızın yanında olalım.

Ve Umuyoruz ki maçın hakemi adaletli bir yönetim sergiler. Türk futbolunda yaşanan birçok hakem faciasının bizzat içinde bulunmuş ve en çok mağdur edilen kulübü olduğumuz için bu konuda çok temkinliyiz. 

Futbolcularımız sahada taraftarlarımız ise tribünde elinden geleni yapacak ve maçtan galip ayrılacağız. İyi bir maç olup kazanmamız dileğiyle." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Taraftar Grubu Dernekleri Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Ertuğrul Doğan Trabzonspor Beşiltaş Uğurcan Çakır