Trabzonspor'da Kötü Gidişin Sebebi Ne? (VİDEO HABER)

Trabzonspor 5-0'lık Alanyaspor mağlubiyetinin ardından tepkiler yükselmişti.

Trabzonspor'uyn özellikle deplasman maçlarında aldığı kötü sonuçlar sonrasında tepkiler yükselmişti. 

Karadeniz Havadis olarak Trabzon'da Trabzonspor taraftarına mikrofonumuzu uzattık. Kötü gidişin sebeplerini VE Yarın oynanacak Medipol Başakşehir mücadelesini sorduk.

Futbolcular Şampiyonluğa Doydu

Trabzonspor'un özellikle deplasmanda aldığı kötü sonuçları sorduğumuzbir taraftar. Futbolcuların şampiyonluğa doymuş olabileceğini belirterek''Takımın gazı alınmış gibi görünüyor. Onun haricinde de hocamız biraz yorulmuş gibi cevabını verdi.

Takım Rehavete Kapıldı

Başka bir taraftarsa şampiyon olan her takımda rehavetin yaşanabileceğini söyleyerek düşüncelerini ''Bizim takımda da bir rehavet var. Cornelius gitti, Nwakaeme gitti,  Peres, yok Dorukhan yok, Visca yine sakat. takımın durumu vahim. Bence alınan kararlar doğru Abdullah Avcı gitse yerine kim gelecek? Yabancı teknik direktör getirsen kaç milyon dolar para vereceksin? şeklinde ifade etti.

Takım Adapte Olamıyor  

Başka bir taraftar ise takımın adapte olamadığını belirtti. Şampiyon olan takımın dağıtıldığını söyleyen taraftar yeni gelen futbolcuların ise ruhsuz olduğunu söyledi:

Başakşehir'i Yeneriz

Fenerbahçe'yi nasıl yendiysek Başakşehir'i de yeneriz diyen bir taraftar ''Yeterki futbolcular istesin. Biz Trabzonspor ruhunu ortaya koyar o takımı da yeneriz şeklinde konuştu.

Trabzonspor Medipol Başakşehir deplasman Süper Lig Spor Toto Süper Lig Abdullah Avcı