Trabzon'un En Genç Belediye Başkan Adayı Emre Örnek Sahaya İndi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları sahaya inerek çalışmalarına başladı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları sahaya inerek çalışmalarına başladı.

Bu adaylar arasında en dikkat çekici isim ise Trabzon’un Arsin ilçesinde Zafer Partisi’nin belediye başkan adayı olan Emre Örnek.

Emre Örnek’i diğer adaylardan ayıran özelliği ise Trabzon’un en genç belediye başkan adayı olması. 27 yaşındaki Örnek’in seçim çalışmalarını yürüttüğü ekibi de kendisi gibi gençlerden oluşuyor. Bu durum Arsin halkı tarafından da büyük memnuniyetle karşılanıyor.

Zafer Partisi Arsin İlçe Başkanlığı binasının açılışından önce Karadeniz Havadis’e konuşan Örnek, “Arsin için gereken her şeyi yapmaya hazırız. İlçemizin bütün sorunlarını biliyor ve çözmeye talip olduğumuzu Arsin halkına ilan ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aday Belirleme Sürecimiz Devam Ediyor

Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ferhat Tüysüz Emre Örnek'e başarılar dileyerek adaylarının Arsin'in sorunlarını bildiğine dikkat çekerek "sorunları çözmek için elinden geleni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi'nin Trabzon'da aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirten Tüysüz "Bazı ilçelerde belirlediğimiz adaylarımız var. İl için de görüştüğümüz adaylarımız var. En kısa zamanda netleşecek" şeklinde konuştu.

Arsin’in Sorunlarının Farkındayız

Zafer Partisi’nin Arsin İlçe Başkanlığı açılışında konuşan Emre Örnek “Arsin’in sorunlarının farkındayız. Arsin’imizi kalkındırmak için bir yola çıktık. Gençlerimiz işsiz, esnafımız müşterisiz, turizmcimiz turistsiz kalmasın diye yola çıktık. Vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilsin diye bir yola çıktık. Arsin’imizdeki belli başlı sorunları çözmek için yola çıktık. Hep birlikte bu sorunları çözebileceğimize inanıyoruz.

Başta elektrik, su doğalgaz gibi altyapı sorunlarımızı çözerek Arsin halkına refah içinde bir hayat sağlayacağız” ifadelerini kullandı.  Daha sonra Zafer Partisi Arsin ilçe başkanlığı'nın açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Belediye Başkan Adayı Emre Örnek ve Zafer Partisi heyeti esnaf ziyareti yaptı.

Zafer Partisi Emre Örnek Arsin Belediye Başkan Adayı Emre Örnek Trabzon Ferhat Tüysüz Arsin