Sibel Suiçmez'den Atatürk Portresine Yapılan Saldırıya Sert Tepki

Trabzon'un Of İlçesinde Ofspor Stadyumu'nun önünde bulunan reklam panolarındaki Atatürk portresine kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmişti. Konuya ilişkin CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez'den de açıklama geldi.

Trabzon'un Of İlçesindeki Ofspor Stadyumun önündeki reklam panolarında bulunan Atatürk portresi ne kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmişti. Konuya ilişkin CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez'den de açıklama geldi.

Milletvekili Sibel Suiçmez olaya sert tepki gösterdi. Suiçmez "Kimse sabrımızın sınırını denemeye kalkmasın."  dedi.

Suiçmez açıklamasında "Kimse sabrımızın sınırını denemeye kalkmasın!!!

Ülkemizin kurtuluşu ve kuruluşunun mimarı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde saldırılar yapılmaktadır

Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan saldırılardan bir tanesi de maalesef Of Stadyumunun önünde bulunan Atatürk görseline yönelik yapılmıştır.

Çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Kabul edilemez bu olaydan Of CHP İlçe Başkanlığımızın tarafımıza bilgi vermesiyle haberdar olduktan sonra ,gerekli girişimler tarafımızdan yapılmıştır. Trabzon Valiliği idari soruşturma, Of Cumhuriyet Savcılığı ise adli soruşturmayı hemen başlatmış olup, kolluk güçleri tarafından gerekli işlemler ivedilikle yapılmaktadır.

Of ilçemizin hassasiyet ve duyarlılığı ile bağdaşmayan eylemin failinin/ faillerinin kısa sürede yakalanmasını bekliyoruz. Konuyu hassasiyetle takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP Sibel Suiçmez Atatürk Ofspor Stadyumu