Vatan Partisi'nden Trabzon'da Basın Açıklaması Kılıçdaroğlu Türk Ordusuna Düşmanlığını İlan Etti

Vatan Partisi Trabzon İl Başkanı Osman Nuri Saral Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis Grup Toplantısında ordu mensuplarına yönelik konuşması sebebiyle basın açıklaması düzenledi.

Vatan Partisi Trabzon İl Başkanı Saral açıklamasında;"Kılıçdaroğlu bu sözleriyle ABD, İsrail, PKK ve FETÖ mevzilerinden Türk siperlerine saldırmaktadır. Türk komutanlarına hakaret ederek, onları aşağılayarak düşman safındaki yerini almıştır." ifadelerini kullandı.

İşte Saral'ın basın açıklaması;

Büyük Türk Milleti, Sevgili Trabzonlular,

Atatürk'ün kurduğu CHP'nin yönetimini ele geçiren Kemal Kılıçdaroğlu, bu hafta yani 10 Ocak Salı günü parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Yedi Düveli yenerek Kurtuluş Savaşı'nı başaran, Kıbrıs'taki soydaşlarımızı Rum zulmünden kurtaran, Amerikancı FETÖ darbesini bastıran, PKK terörünün belini kıran Türk Ordusuna ve onun onurlu komutanlarına savaş açtı. Bu tavrıyla Türk Milletinin değil, vatanımıza ve milletimize saldıran, ülkemizi parçalamak, milletimizi bölmek isteyen Amerika, İsrail saflarında yer almıştır.

Kılıçdaroğlu bu sözleriyle ABD, İsrail, PKK ve FETÖ mevzilerinden Türk siperlerine saldırmaktadır. Türk komutanlarına hakaret ederek, onları aşağılayarak düşman safındaki yerini almıştır Kılıçdaroğlu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin komutanları, Sakarya Arifiye'de Türk Ordusunun başkomutanı olan cumhurbaşkanımızı alkışladı. Orada alkışlanan yerli ve milli silah yapımının müjdesidir. Neredeyse her gün bir şehit vermekteyiz. Türk askerinin üstün silah istemesi doğal hakkı. Böyle bir silahın sevincini duyması da olağan. Kılıçdaroğlu bu alkışa kaşı çıkarak ülkemizin yerli silah üretiminden memnun olmadığını belirtmiştir. Türkiye, kendi üretimi olan silahları ülkemizi bölmek isteyen, egemenliğimizi yok etmek için türlü piyonlar kullanan düşm karşı kullanmaktadır. Bir ülkenin topraklarını, yurttaşlarını savunması en doğal hakkı. Biz de ordumuzla ve milletimizle bu doğal savunma hakkımızı yerine getirmekteyiz. Bu haklı savunmamıza karşı çıkan kim olursa olsun düşmanın yanındadır.

Ey Kılıçdaroğlu, sen ne yapmak istiyorsun? Açıkça söyle, mertçe konuş! ABD'nin çıkarlarına hizmet etme! PKK ve FETÖ'yü savunma! Türk Milletinin yanında yer al!

Ey CHP'li kardeşim, senin yüreğindeki su katılmamış vatan ve millet sevgisiyle Atatürk aşkını biliriz. Atatürk'ün ordusuna hakaret edildiğinde niye susmaktasın? Atatürk'ün ordusuna hakaret ederek ülkemizin parçalanıp bölünmesinin yolunu açmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun bu tür ihanetlerine daha ne kadar katlanacaksın? Devletimizi ve Cumhuriyetimizi kuran CHP'nin ABD projeleri için kullanılmasına neden susmaktasın?

Kılıçdaroğlu salı günü yaptığı konuşmada HDP'yi, FETÖ'yü savunarak ABD'nin yanında yer alarak İnönü savaşlarına, Sakarya'ya ve Büyük Taarruza karşı durmuştur. Ey CHP'li kardeşim, Kılıçdaroğlu'nun bölücü tavırlarına sessiz kalarak Anıtkabir'de yatan Atatürk'ümüzün kemiklerini sızlatma! Ayağa kalkın, hep birlikte millet olarak ayağa kalkalım. Atatürk'ün yolundaki yürüyüşümüze katılın!

Türk Milletinin bağrından çıkan Türk ordusuna, onun komutanlarına saygı duymayıp hakaret edene, biz de saygı duymayız. Amerika mevzisinden ordumuza saldıranı düşman belleriz.

Tüm kamuoyuna Kuvayi Milliye ruhunun ateşi, kararlılığıyla saygılarımla bildiririm."

Vatan Partisi Trabzon Osman Nuri Saral Kemal Kılıçdaroğlu