Hazal Yıldız "Sevda" İle Müzikseverlerden Tam Not Aldı

Giresunlu başarılı müzisyen Hazal Yıldız 11. eseri "Sevda" ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Giresunlu sanatçı Hazal Yıldız, 11. eseri olan "Sevda"yı klip çalışmasıyla birlikte dinleyenlerinin beğenisine sundu. 

Sözü ve Müziği Şevki Çalık'a ait olan "Sevda" isimli eserin aranjörlüğünü Ali Ekber Kayış üstlendi.

Büşra Erol'un yönetmenliğini üstlendiği; Mart ayında çekimlerine başlanan klip, farklı aralıklarla çekilerek Haziran ayında tamamlandı.

Eser Beni Adeta İçine Çekti

Sanatçı eserle ilgi duygularını Karadeniz Havadis'e "Eseri ilk dinlediğimde bende iki ayrı his uyandırdı; ilki uzun yolculukta dinleme hissi diğeri ise bir dizide dinleme hissi. Eserin dinlendiren bi yanı var, hem hüznü hem huzuru aynı anda hissettiriyor olması beni esere çeken nokta oldu." şeklinde konuştu.

Çekimlerde Çok Eğlendik

Çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini belirten Yıldız, "Çekimlerin hepsi çok keyifliydi kar çekimlerinde titrerken bile çok eğlendik. Çiftlikteki at çekimlerinde yer yer gülme krizine girdik çünkü atım Stella çok tatlı ve oburdu. Şarkıyı söylediğimde hiç kıpırdamadan durup beni dinlemesi de bizi çok etkilemişti." ifadelerini kullandı.

Hazal Yıldız Kimdir?

Hazal Yıldız'ı dinleyenler elbette ki sanatçının özel hayatını da merak ediyor. Özel yaşamını sorduğumuz Hazal Yıldız söze şöyle başlıyor; "11 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’un Bakırköy semtinde doğdum. 1999 İstanbul depreminden sonra Giresun’a taşındık ve tam anlamıyla yerleşik düzene geçene kadar liseye kadar ki eğitimimi farklı farklı okullarda tamamladıktan sonra liseyi Giresun Lisesi'nde okudum. Afyon Kocatepe Üniversitesi işletme bölümü mezunuyum."

Sanatçı müziğe başlama hikayesini ise "Lise döneminde Giresun Belediyesi Konservatuarı sınavlarını kazanıp uzun sap bağlama derslerine başladım. Aynı dönemde konservatuarın halk oyunları bölümünde kendi yöremiz üzerine ders aldım. Daha sonra üniversiteyi bitirince Trabzon TRT Gençlik Korosunun sınavına girip kazandım ve eğitim aldım. Yaklaşık 16 yıldır Giresun Müzik Dostları Derneği üyesiyim. İlkokuldan başlayıp üniversite de dahil olmak üzere her yıl okulun çeşitli sosyal faaliyetlerinde bulundum." sözleriyle ifade etti. 

Hazal Yıldız Hazal Yıldız Kimdir Sevda Ali Ekber Kayış Büşra Erol Şevki Çalık Giresun