Esra Akaydın'dan Yeni Şarkı ''Affet Sevgili''

Haram Olasın Haram Şarkısı ile gündem olan Trabzonlu sanatçı Esra Akaydın 'Affet Sevgili' isimli parçası ile popüler video paylaşım sitesi Youtube'da çok aranılan şarkıcılar listesine girmeye başardı.

Haram Olasın Haram Şarkısı ile gündem olan Trabzonlu sanatçı Esra Akaydın “Affet Sevgili” isimli parçası ile popüler video paylaşım sitesi Youtube'da çok aranılan şarkıcılar listesine girmeye başardı.

Esra Akaydın, Üniversite eğitimi ile birlikte müzik çalışmalarına yöneldi. Trabzonlu genç sanatçı Esra Akaydın ''Haram Olasın Haram'' isimli karadeniz türküsüne yaptığı cover ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Büyük bir çıkış yakalayan Akaydın.'ın yeni teklisi''Affet Sevgili'' de büyük beğeni topladı. Şarkının sosyal medyada 50 binden fazla kişi tarafından izlendiği öğrenildi.
 

 

Esra Akaydın Kimdir?

Trabzon’da dünyaya gelen 23 yaşındaki genç sanatçı Esra Akaydın, Trabzonspor Basketbol Kulübü’nde forma giydi.

Lise eğitimini 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Esra Akaydın, Üniversite eğitimi ile birlikte müzik çalışmalarına yöneldi. Trabzonlu Hemşehrimiz Esra Akaydın'''Haram Olasın Haram'' isimli cover çalışmasıyla büyük bir çıkış yakalamıştır.

esra akaydın haram olasınharam olasın haram esra akaydin trabzon karadeniz karadenizhavadis karadeniz havadis esra akaydın kimdir Esra Akaydın