CHP Trabzon Gündemi ve 31 Mart Seçimlerini Değerlendirdi

CHP Trabzon İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimi sonrasında gündem ve seçim değerlendirmesi yapmak üzere CHP Trabzon İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi.

CHP Trabzon İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimi sonrasında gündem ve seçim değerlendirmesi yapmak üzere CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, belediye başkan adayları, CHP İl ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanlığı seçimlerini farklı şekilde kazanan Ahmet Kaya salona girişi sırasında yoğun ilgiyle karşılaştı. Kaya partililerin tebriklerini kabul etti.

Seçimler Bize İktidar Olma Yolunu Açmıştır

Basın toplantısında konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak konuşmasında, “31 Mart Yerel seçimleri bizlere önümüzdeki ilk genel seçimlerde iktidar olma yolunu açmıştır. Bu halk artık istismarcılara ve halkı sömürenlere gereken uyarıyı verdiği gibi bizlerden beklentilerini ve umutlarını da açıkça ortaya koymuştur. Bizler bu anlayışla yolumuza ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Türkiye Yeni Bir Güne Uyandı

Basın toplantısında söz alan CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, “Dün Türkiye yeni bir güne uyandı. Tüm Türkiye’deki vatandaşlarımız umuda, sevgiye, barışa, dostluğa uyandılar. Şimdi önümüzde yepyeni bir süreç var. İnananlar, bu ülkeyi değiştireceğiz diyenler bugün kazandı. Bunu siz sağladınız.” Şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Olarak, Trabzon Olarak Kazandık

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral ise konuşmasında, “Ben bireysel olarak kaybetmiş gibi görünüyor olabilirim ama biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Trabzon olarak kazandık” ifadelerini kullandı.
 

Önemli Misyon Üstlendik

Salona girişinde yoğun bir ilgiyle karşılanan ve tebrikleri kabul eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya konuşmasında Önemli bir misyon üstlendiklerini belirterek “Önemli bir görev üstlendik. Uzun zamandır partimiz bu kentte istediği sonucu alamıyordu. Zorlu bir görevdi, bizler 116 gün arkadaşlarımla birlikte geceli gündüzlü koşturarak üstlendiğimiz bu görevin hakkını vermeye çalıştık. Bu yolculukta bize destek olan, çalışan bütün arkadaşlara ve Ortahisarlı hemşerilerine teşekkür ediyorum.

Bizleri sokakta göreceksiniz, bizleri vatandaşın yanında göreceksiniz, bizleri dolmuş duraklarında göreceksiniz Kapısınız kapatıp makamında çay, kahve keyfi olmadık, olmayacağız. Biz nerede bir dert varsa, nerede bir sıkıntı varsa onu çözme gayreti içerisinde olacağız.“ şeklinde konuştu.

CHP Trabzon Mustafa Bak CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez Ahmet Kaya Ortahisar Hasan Süha Saral