CHP Trabzon'dan Halk Buluşmasına Davet

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Mustafa Bak ve Haluk Batmaz. Trabzon halkkını 20 Mart Çarşamba günü Trabzon Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda yapılacak Halk Buluşması'na davet etti.

"Trabzon'da Bir Meşale Yaktık"

Geneş Başkan Özgür Özel'in bu yerel seçimlere büyük önem verdiğini belirten Başkan Mustafa Bak, "Bizler de CHP Trabzon il örgütü olarak Trabzon'da bir değişimin ve dönüşümün tüm adımlarını attık ve Trabzon'da da bu dönüşümü sağlamak için yola çıktık. Biliyorsunuz Trabzon Türk siyasetinde önemli yeri olan bir şehir konumunda. Yani buradaki sonuçların Türkiye siyasetinde çarpan etkisi yarattığını hepimiz biliyoruz.  Bizler bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışını tüm Türkiye'ye yaymak için Trabzon'da bir meşale yaktık ve bu meşale giderek büyüyor.  Dolayısıyla 20 Mart Çarşamba günü Trabzon'da yapacağımız halk buluşmasına özellikle Trabzon halkının tamamını davet ediyoruz. Burada genel başkanımız Trabzon'la ilgili Türkiyeyle ilgili, süreçle ilgili çok önemli açıklamalar yapacaktır." ifadelerini kullandı.

"Halkın Tek Gündemi Geçim Derdi"

Trabzon'da sahaya ilk olarak kendilerinin çıktığını belirten CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz  "14 Aralık'tan bu güne kadar adayımızla beraber sahadayız. Ayak basmadık, el sıkmadık vatandaşımız kalmayacak dedik ve o doğrultuda gidiyoruz. bunun öncesinde biz eylül ayında seçildiğimizden beri aynı şekilde halkın içerisinde bire bir, birçok alanda çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda halkın tek gündemi var, halkın tek derdi var, 10 bin TL'yi bir türlü aşamayan emekli, 700 TL'ye yaklaşmış bir tüpün fiyatıdır bu halkın derdi. 3 kilo fındık satıp 1 kg zeytin alamamaktır köylünün derdi. Sahada karşılaştığımız sorunlar bunlar. Geçtiğimiz seçimde 19 TL olan mazotun bugün 42 TL'ye çıktığı; şöför esnafımızın, bir yerden bir yere giden bizlerin derdi bu. Halkımız derin bir yoksulluk yaşıyor." ifadelerini kullandı. 

Mustafa Bak CHP Trabzon CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Özgür Özel