Başkan Eroğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ın mahallelerinde belediye hizmetlerinin yerine getirilmesi için yerinde yaptığı incelemelerine Devegörmez Mahallesi ile devam etti.

Devegörmez Mahallesinde Tokat Belediyesinin çalışma yaptığı noktalarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu mahallede yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu “Devegörmez Mahallemizdeki çalışmalarımızı yerinde incelemek için muhtarımız ve ekip arkadaşlarımızla mahallemize geldik. Şeyhi Şirvani Caddesi’ndeyiz. Bu caddemizin de asfalt çalışmasına başladık. Yoğun bir şekilde kullanılan bir caddemiz. Gerek Devegörmez, gerekse Çay Mahallemizin muhtarı bu bölgede oturan hemşerilerimiz bizlerden bu talepte bulunmuşlardı. Bizler de çok hızlı bir şekilde Şeyhi Şirvani Caddemizdeki asfalt çalışmamıza başladık. Asfalt çalışmalarımız Devegörmez Mahallemizdeki bu caddemizden ibaret değil. İki noktada da çalışmalarımıza başladık. Mahallemizde başka asfalt çalışması yapacağımız noktalar da var. Bu çalışmaları da yaparak mahallemizin asfalt anlamında çalışmalarımızı gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

 

Mahalle sakinlerinden gelen taleplerin yerine getirilmesi için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Eroğlu “Cumhuriyet Lisemizin hemen karşısındaki bir alanda mahallelimiz tarafından park talebi vardı. Orada park çalışmasını başlattık. Fevzi Çakmak Sokak’ta hemşerilerimizin bir merdiven talebi vardı. Şimdi o merdivenlerin de yapımına başlıyoruz. Yine Ahi Muhyiddin Türbesi’nin hemen yanında hem bir yeni yol açımı, hem de o yolda bir yağmur suyu, kanalizasyon hattı yapım talebi vardı. Orası için kamulaştırmalarımızı tamamladık ve çalışmalarımızı orada da hızlıca devam ettiriyoruz. Bu gün sadece Devegörmez Mahallemizde dört ayrı noktada çalışan ekip arkadaşlarımız var. Devegörmez Mahallemizin ihtiyaç olan noktalarında çalışmalar yapmaya aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi.  

Başkan Eroğlu mahalle ziyaretinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Tokat Belediyesi altyapı ve üstyapı müdürlükleri yetkililerinin Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na eşlik ettiği ziyarette mahallenin cadde ve sokaklarında devam eden çalışmalara ek olarak yenileme yapılacak noktaların tespiti gerçekleştirildi.

Devegörmez Mahallesi Tıokat Eyüp Eroğlu Tokat Belediyesi