Araklı İdman Yurdu Basketbol Takımından Büyük Başarı

Araklı İdman Yurdu Spor Kulübü U13, U14 Basketbol takımı Trabzon'da düzenlenen müsabakalarda 3. oldu. Zorlu ve çetin mücadeleler sonucunda 3. olmayı başaran takımı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Recep Çebi, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcularla bir araya geldi. Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”U13, U14 Basketbol takımı Trabzon 3. oldular. Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sn. Dursun Ali Ayazoğlu, Araklı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Sn. Kadir Çebi, Başkan Yardımcısı Sn. Fatih Aktaş, Genel Kaptan Sn. Volkan Mehmetoğlu, yönetim ekibi ve kıymetli sporcularımızı tebrik ediyoruz. Araklı İdman Yurdu ayrıca 28-29-30 Nisan tarihlerinde ragbi Türkiye Şampiyonasına katılacak. Başarılar diliyoruz. Kadir hocamız başta olmak üzere tüm yönetici kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Futbol, basketbol, ragbi, voleybol tüm spor dallarında boy gösterip başarı elde ediyorlar. Bizlerde elimizden gelen desteği sağlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Araklı İdman Yurdu Spor Kulübü Yöneticileri ise Başkan Çebi’ye desteklerinden dolayı çok anlamlı bir hediye takdim etti. Yöneticiler 1930'lu yıllarda Araklı Spor Kulübü önünde çekilmiş bir fotoğrafı Başkan Çebi'ye hediye etti.