Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirerek bir takım açılışa katıldı.

OTO GALERİCİLER İLE

Trabzon AK Parti üçüncü sıra Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar’ın Sanayi Mahallesi’nde bulunan oto galericiler esnafı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Esnafın istek ve düşüncelerine kulak vererek notlar aldı.

Oto Galericiler ile gerçekleştirilen görüşmede Trabzon’un ekonomi, altyapı, mimari ve turizm başlıklarını konuşuldu. Büyükaydın görüşmede bu şehir için elinden gelenin fazlasını yapmak için durmadan çok çalışacağını vurgularken program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

BÜYÜKAYDIN AÇILIŞTAN AÇILIŞA KOŞTU

Ekrem Recep Çapkınoğlu’ nun Kaşüstü bölgesinde vatandaşların hizmetine sunduğu Ritmik Bebek, Çocuk, Genç Odası Mağazasısının açılışında kurdele keserek konuşma yapan Büyükaydın. “Trabzon’un gelişmesi için atılan en küçük projeyi bile destekliyoruz çünkü küçük adımlar büyük işlere götürür. Çapkınoğlu’na Yeni iş yeri Allah hayırlı kılsın, bol kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

Büyükaydın’ın bir sonraki açılışını gerçekleştirdiği adres ise, İş insanı, Eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz’un, CZ Elektronic & Kitchen mağazası oldu. Açılışta hayır dileklerde bulunan AK Parti Milletvekili adayı Büyükaydın, “Allah hayırlı, bol kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

Aday Yılmaz Büyükaydın, açılışın ardından Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve AK Parti Trabzon altıncı sıra Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu ile birlikte, Yomra’da Tonyalı ve Karslı Ailesi’nin evlatları Tuğba Nur ve Buray çiftinin düğün törenine katılarak hayır dileklerde bulundu. Büyükaydın, düğünde genç çift ile hatıra fotoğrafı çekildi.

KADIN YAŞAM MERKEZİ COŞKUYLA AÇILDI

Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın’ın açılışına katılım sağladığı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun “hayalim” olarak adlandırdığı projeleri arasında yer alan Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi, gerçekleştirilen törenle kadınların hizmetine sunuldu. Başkan Zorluoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eski bakanlar Faruk Nafiz Özak, Cahit Turhan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Meryem Sürmen, Zafer Ofluoğlu, İlçe Belediye Başkanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

ESNAF ZİYARETİNDE TRABZONSPOR MAÇI TAKİBİ YAPTI

Ortahisar’ın Yenimahalle Mahallesinde esnafla buluşan Büyükaydın, teker teker girdiği iş yerleri çay ocağı ve restoranlarda esnaf ve vatandaşı dinledi. Esnafların satış durumlarının nasıl olduğu, sağlık ve sıhhatlerinin yerinde olup olmadığını sorarak istek ve şikayetlerini dinleyen Büyükaydın, notlar aldı. Trabzon esnafının, oynanmakta olan Trabzonspor maçını takip ettiğini gören Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, karşılaşmanın durumunu sordu. yer yer esnaf ve vatandaşlarla oturarak karşılaşmanın gidişatını izledi. Trabzonspor’un performansını değerlendirdi.

Büyükaydın, esnaf ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Yenimahalle’de vatandaşlarımızla buluştuk, Trabzonspor’umuzun maçını takip ettik. Maç sonucu üzse de vatandaşlarımızın teveccühü yüzümüzü güldürdü” ifadelerini kullandı.

MÜSAİAD ÜYELERİ İLE BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi üyeleri ile bir araya gelen AK Pati Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, dernek üyeleri ve katılımcılarla istişare etti.

Toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon altıncı sıra Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu ile birlikte konuşma yapan Büyükaydın, katılımcılarla soru – cevap yaparak öneri ve düşünce paylaşımında bulundu.

Büyükaydın, konuşmasında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yapacağımız çalışmalar ve doğru adımlarla Trabzon gözde bir şehir olacaktır. Siz MÜSİAD’ın bölgeye hakim yapınızdan yararlanarak şehrimizi geliştireceğiz. Ben de ticaret insanıyım aynı zamanda MÜSİAD üyesiyim, İnşallah Trabzon Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak. Milletimizin desteği ile 14 Mayıs’tan sonra işimize odaklanacağız. Katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Büyükaydın Trabzon Ak Parti 2023 seçim